Szabadban teregetni

Szabadban teregetni


Már néhány hete itt a jó idő, és a kimosott ruhákat a legjobb, ha kintre teregetjük. Sokan aggódnak, hogy a friss levegő, az intenzív légmozgás miatt a ruhák elvesztik a finom mosószer vagy öblítő illatát.

 

A háziasszonyok többsége többféle mosószert kipróbál, mielőtt egy mellett igazán letenné a voksát. Az öblítőhasználatnál viszont könnyebben elcsábulnak, ha megjelenik valami új a piacon. Nekik ajánljuk a Lenor  új Parfum des Secrets kollekcióját. A márka egyik nagyra becsült hagyománya a frissesség érzete. Kellemes közérzetünk egyik titka ruháink hosszan tartó tiszta illata és puha tapintása. A tudomány és a művészet ötvözésével egy úttörő formulát alkottak, amely gazdag illatkompozícióval új szintre emeli az öblítő klasszikus előnyeit. Prémium parfümanyagok hozzáadásával tartós, kifinomult illatot hozott létre, amely tökéletessé varázsolja viselője stílusát.

A Lenor Parfum des Secrets illatait a csábítás mozzanatai és a vonzalom ereje ihlette, az ingerlő titokzatosság, amely ellenállhatatlan személyiséget kölcsönöz. Milyen illatokban kereshetjük? Mystery, Charm, Blush és Kiss.

A csábítás születésének pillanatait akartam létrehozni az illatokban. A titokzatos Mystery a lehetőségek megragadására csábít, a Charm frissessége az új kapcsolat ígéretével vonz, a Blush lágysága a szerelem rózsaszín lebegését idézi, a Kiss mámorító illatában a szenvedély intenzitása jelenik meg.”  – mondta Rafael Trujillo, Lenor Perfumer Designer.

Ajánlott fogyasztói ár: 1499.-Ft

* A P&G ajánlása. Az egyes kiskereskedői árak ettől eltérhetnek. A választék, a termék bemutatása és a promóciók az eladóktól függenek.

Még több praktika